Χώροι

Άνετοι χώροι για ξεκούραση

  Η ιδεολογία της έννοιας φιλοξενία είναι διάχυτη σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Ο συνδυασμός της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης και της διαρρύθμισης των χώρων έχουν ως άξονα τον επισκέπτη και τις δραστηριότητές του.

Το φουαγιέ του «Φιλοξενία» ενδείκνυται για να συναντηθείτε με την παρέα σας για πρωινό, καφέ ή για ποτό και κουβεντούλα το βράδυ δίπλα στο τζάκι. Επίσης, αναλόγως εποχής μπορείτε να μεταφερθείτε και στον όμορφο κήπο, που βρίσκετε στο προαύλιο και να αφήσετε την ορεινή δροσιά να σας συντροφεύσει απολαμβάνοντας την ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή φύση γύρω σας. Η εντυπωσιακή θέα της κοιλάδας του ποταμού Νέστου θα σας μείνει αξέχαστη.

Κάθε πρωί θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα πλήρες πρωινό από τον πλούσιο μπουφέ μας. Γάλα, καφές, τσάι, σοκολάτα, δίσκοι με αλλαντικά και τυροκομικά, μέλι, μαρμελάδες, πίτες, γιαούρτι, κέικ, φρούτα και λαχανικά εποχής, αυγά και ψωμί.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος με γκαζόν και σχιστόλιθο. Σκοπός της επιλογής των υλικών σε όλους τους χώρους είναι να δημιουργείτε αρμονία μεταξύ των εγκαταστάσεων και του φυσικού περιβάλλοντος.

Εκδρομες

badge

1η μέρα – Εκδρομή

• Παρθένο Δάσος Φρακτού Το μοναδικό στην Ελλάδα και το σπουδαιότερο στο είδος του στην Ευρώπη. Έχει κηρυχθεί διατηρητέο μνημείο της φύσης (το 1980) λόγω της μεγάλης οικολογικής, φυτογεωγραφικής και ιστορικής αξίας. Διαχειρίζεται με ειδικό προστατευτικό καθεστώς όπου απαγορεύεται κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα εκτός της επιστημονικής έρευνας.

Δραστηριoτητες

badge

Δραστηριότητες

Εκδρομές με μηχανές Enduro: www.enduro-touring.gr  Ποδηλασία στο βουνό, τοξοβολία, canoe-kayak κλπ (πληροφορίες Ορέστης Μπόσκος τηλ. 6947 825551 – www.forestis.gr )  Εναλλακτική κοινότητα Πελίτι: www.peliti.gr Επίσκεψη στο πάρκο αρπακτικών πουλιών στην Αγορά Δράμας (πλησίον της Αδριανής) www.arpaktika.gr Επίσκεψη στο οινοποιίο Μανωλεσάκη στην Αδριανή Δράμας www.manolesakis.gr

Δημιουργία & Φιλοξενία Drosos Creative Agency