Υποδοχή

Ξενοδοχείο Philoxenia

  Η πλήρως ανακαινισμένη αρχοντική αρχιτεκτονική του χώρου και του κτιριακού συγκροτήματος του ξενοδοχείου «Φιλοξένια» (αριθμός ειδικού σήματος λειτουργίας 01 01 Κ 01 3Α 02021 0 0 ) εναρμονίζεται απόλυτα τόσο με την φύση αλλά και την παράδοση της πανέμορφης περιοχής του Παρανεστίου. Το ξενοδοχείο μας έχει σκοπό να αγκαλιάσει τον κάθε ταξιδιώτη και να προσφέρει ανέσεις χωρίς επιπολαιότητα κάθε εποχή του χρόνου.

Το ξενοδοχείο «Φιλοξένια» αποτελεί την καλύτερη επιλογή, εάν επιθυμείτε να κάνετε εξορμήσεις ή εκδρομές στα αξιοθέατα της περιοχής, όπως το Παρθένο δάσος Φρακτού, ο καταρράκτης της Αγίας Βαρβάρας, ο καταρράκτης Λεπίδα, καταρράκτης Τραχωνίου, ο καταρράκτης Σκοτεινού, τα Υ/Η φράγματα Νέστου (Θησαυρού και Πλατανόβρυσης), το Μουσείο φυσικής ιστορίας, τα Στενά Νέστου με τρένο και τις Ιαματικές πηγές Θερμιών.

Η φροντίδα και το μεράκι είναι ανάγλυφα αποτυπωμένα σε όλους τους χώρους και ιδιαίτερα στον κήπο του ξενοδοχείου όπου τα χρώματα των λουλουδιών συνθέτουν ένα πολύχρωμο καλειδοσκόπιο. Μία Ιαπωνική παροιμία λέει πως «από έναν περιποιημένο κήπο μπορείς να καταλάβεις πόση αξία δίνει ο κάτοχος στις λεπτομέρειες». Σας καλούμε να ανακαλύψετε πως έννοιες όπως καθαριότητα, ευταξία, ζεστασιά, ηρεμία, ευγένεια και φιλοξενία είναι λίγες μόνο από τις συνιστώσες που συνθέτουν το «Φιλοξένια» και δικαιολογούν την πολύχρονη επιτυχή παρουσία του στο χώρο του τουρισμού.

 

 

Εκδρομες

badge

3η μέρα – Εκδρομή

• Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας είναι ένας χώρος 300τμ. Μέσα στο Παρανέστι αφιερωμένος στην περιβαλλοντική ενημέρωση του ορεινού όγκου της περιοχής της Ροδόπης.

Δραστηριoτητες

badge

Δραστηριότητες

Εκδρομές με μηχανές Enduro: www.enduro-touring.gr  Ποδηλασία στο βουνό, τοξοβολία, canoe-kayak κλπ (πληροφορίες Ορέστης Μπόσκος τηλ. 6947 825551 – www.forestis.gr )  Εναλλακτική κοινότητα Πελίτι: www.peliti.gr Επίσκεψη στο πάρκο αρπακτικών πουλιών στην Αγορά Δράμας (πλησίον της Αδριανής) www.arpaktika.gr Επίσκεψη στο οινοποιίο Μανωλεσάκη στην Αδριανή Δράμας www.manolesakis.gr

Δημιουργία & Φιλοξενία Drosos Creative Agency